HAM: SLUITINGSDAGEN NOVEMBER
31 oktober 2018
BERINGEN: VACATURE MEDEWERKER HABER
1 november 2018

HECHTEL-EKSEL: GROEPSRUIMING ZWERFVUIL

De volgende groepsruiming van zwerfvuil met de vrijwillgers van de zwerfvuilactiedienst (ZAD) zal in Hechtel-Eksel zoals altijd doorgaan op de eerste zaterdag van de maand, nl. op zaterdag 3 november.

In het infoblad van oktober is helaas een fout geslopen en staat 8 november vermeld. Dit is niet correct.

Wil jij graag mee deel uitmaken van een enthousiaste groep vrijwilligers die zwerfvuil in Hechtel-Eksel een halt toeroept? Sluit je dan aan de bij de ZwerfvuilActieDienst. Als iedereen voor zijn deur opruimt, kunnen we genieten van een proper Hechtel-Eksel. Nóg liever zien we uiteraard dat iedereen zijn afval gewoon in de vuilbak gooit.

Afspraak voor de volgende groepsruiming op zaterdag 3 november om 9 uur aan de kruising van de Diestersebaan met de Winnerstraat (oude Winnerhoeve). Materiaal krijg je ter plaatse.

De buurt Winner en Kloosterbos wordt onder handen genomen.