HAM: VERKEERSREGELING SCHOOLSTRAAT
4 november 2018
BERINGEN: BE-MINE ON-ICE
6 november 2018

MOL: BLOEDINZAMELING

Bloedinzamelingen blijven een noodzaak. De zoektocht naar nieuwe donoren blijft een prioriteit die het Rode Kruis ter harte neemt. Ben je geïnteresseerd? Dan vind je een uitgebreide informatie (data, plaatsen, donortest enz.) op de website Rode Kruis Vlaanderen/wat kan jij doen/bloedgeven.

De Rode Kruis afdeling Mol organiseert op vier verschillende locaties en data een bloedinzameling, telkens verzorgd door een professioneel team van het bloedtransfusiecentrum van het Rode Kruis. Aan alle donoren wordt achteraf een drankje aangeboden door de plaatselijke vrijwilligers.

De data van de inzamelingen en plaatsen in Mol zijn de volgende:

Dinsdag 6 november, Miloheem, Milostraat 13, van 17 tot 20.30 uur
Woensdag 7 november, Hof van ’t Rauw, Kiezelweg 181, van 17.30 tot 20.30 uur
Vrijdag 22 november, basisschool ’t Schrijverke, Guido Gezellestraat 10, van 17.30 tot 20.30 uur
Maandag 26 november, Zaal ten Aerenkorf, Achterbos 76, van 17 tot 20.30 uur

Je bent van harte welkom, want bloed geven doet leven.