HOUTHALEN-HELCHTEREN: BLADAFVAL NAAR HET RECYCLAGEPARK
7 november 2018
LUMI: VRAGEN OVER GENDER EN SEKSUELE VOORKEUR
8 november 2018

HAM: AFBRAAK SCHOOLGEBOUWEN

Deze week startte de aannemer, in opdracht van Aldi, met de voorbereidende werken voor de afbraak van de oude schoolgebouwen langs de Stationsstraat in Oostham (Ham). Aldi zal ook het achterste gedeelte van de aangrenzende parking langs de N141 mee vernieuwen. Een gedeelte van de parking wordt daarom mee opgenomen in de werfzone en is tijdelijk niet bereikbaar.

Zodra de werken voltooid zijn, vermoedelijk midden 2019, krijgt het overgrote deel van de parking van Aldi opnieuw een openbaar karakter. Er verdwijnen dus geen parkeerplaatsen. Het voorste gedeelte van de parking wordt vernieuwd met de aanleg van de gewestweg N141 in Ham.