MOL: SPOORWEGOVERGANG GOMPEL AFGESLOTEN
9 november 2018
LOMMEL: HONDERD JAAR LATER
10 november 2018

HECHTEL-EKSEL: VACATURE DESKUNDIGE GEBOUWENBEHEER

Hechtel-Eksel zoekt een Deskundige gebouwenbeheer (contractueel – niveau B1-B3 – voltijds 38/38).
Je staat binnen de technische dienst in voor het dagelijkse operationele en efficiënte beheer van de gemeentelijke infrastructuur. Je plant en coördineert het structurele en preventieve onderhoud van de gebouwen (keuringen, herstellingen, onderhoud, …) en volgt renovatie-, restauratie- en nieuwbouwprojecten op. Verder verleen je technisch
advies aan andere diensten. Zo draag je continu bij aan de duurzame kwaliteit en verbetering van bestaand en nieuw patrimonium.

De volledige functiekaart, aanwervingsvoorwaarden en selectie-procedure vind je terug op www.hechtel-eksel.be/vacatures. Meer info kan je bekomen bij de personeelsdienst (011 73 01 48 – lieve.deckers@hechtel-eksel.be).