WEEK VAN DE PLEEGZORG
14 november 2018
BERINGEN: JURIDISCH ADVIES
16 november 2018

BERINGEN: DEMO STADSAPP

Op vrijdag 30 november van 14:00 tot 15:00 uur is er in Dienstencentrum De Klitsberg in Beringen een gratis demo ‘Hoe werkt de stadsapp?’

Attest van woonst, uittreksel uit het bevolkingsregister of een afschrift akte van geboorte nodig? Via de stadsapp van Beringen kan je ze kosteloos in je mailbox ontvangen! Ook word je instant ge├»nformeerd over bijvoorbeeld wegenwerken in je straat, activiteiten in je buurt, … Ook de handelaars, clubs, verenigingen en zorgverstrekkers kunnen via deze app communiceren met inwoners, klanten en leden. Een melding doorgeven aan stad Beringen zoals zwerfvuiloverlast of een kuil in de weg, kan via de meldingskaart.
Inschrijven via T 011 44 95 00, thuiszorg@beringen.be of in het dienstencentrum. Gebak en tasje koffie gratis!