BERINGEN: WERKEN INDUSTRIEWEG
17 november 2018
HAM: TIPS VAN DE OPVOEDINGSWINKEL
19 november 2018

HOUTHALEN-HELCHTEREN: OPVANGCENTRUM ZOEKT COLLEGA’S

De federale overheid besliste enkele weken geleden om de sluiting van een aantal opvangcentra voor asielzoekers uit te stellen tot 30 juni volgend jaar. De reden is de stijging van de instroom van nieuwe asielzoekers de afgelopen maanden. Ook twee centra van Rode Kruis Vlaanderen, die initieel zouden sluiten op 30 september 2018, blijven al zeker negen maanden langer open dan voorzien. Het gaat om het opvangcentrum in Houthalen-Helchteren en dat in Sint-Niklaas (Westakkers).

Voor het opvangcentrum in Houthalen-Helchteren is er een brede waaier aan vacatures waar ze op zeer korte termijn verschillende mensen voor zoeken. Daarom organiseert Rode Kruis Vlaanderen op vrijdag 23 november een sollicitatienamiddag.

Alle info vind je hier.