TESSENDERLO: VACATURE ADMINISTRATIEF ASSISTENT
21 november 2018
LOMMEL: PUUR LOMMELS
22 november 2018

BERINGEN: INBRAKENGOLF IN KOERSEL

In de nacht van maandag op dinsdag werden er in Koersel diverse woningbraken gepleegd.

Bij de lokale politie van Beringen/Ham/Tessenderlo liepen 8 meldingen binnen van woninginbraken in Koersel. De feiten vonden plaats in de omgeving van de Asbergstraat, de Laeremansstraat, de Langvenstraat, de Linkestraat, de Vitsenbosstraat, de Laakstraat en de Schomstraat.

De inbraken werden vermoedelijk gepleegd tussen 13 en 23 uur en hoofdzakelijk in woningen die een onbewoonde indruk achterlieten. Er werd in de buurt ook melding gemaakt van de aanwezigheid van witte krijttekens op brievenbussen of muren.

De lokale politie adviseert om in en rond het huis steeds een bewoonde indruk achter te laten en vraagt om alle verdachte situaties onmiddellijk te melden op het noodnummer 101.