NEERPELT: MOTORFIETSER UIT LOMMEL KOMT OM HET LEVEN
27 november 2018
HAM: VACATURE TECHNISCH ASSISTENT
1 december 2018

HAM: INFOAVOND TESSENDERLO KERLEY HAM

De fabriek van Tessenderlo Group in Ham is een bedrijf dat veiligheid hoog in het vaandel draagt. Desondanks hoor je al eens een alarm afgaan. Vandaar dat het bedrijf zijn buren op woensdag 12 december wil uitnodigen voor een infoavond om nader kennis te maken.

Zo kan je meer te weten komen over de activiteiten, de veiligheidspolitiek, hoe ze je op de hoogte houden bij een incident, de verbetering van de milieuprestaties,… Kortom, een leerrijke inkijk bij je grote buur.

Dit initiatief vindt plaats op de terreinen van de site in Ham, Bergstraat 32 op woensdag 12 december 2018. De avond start om 18.00 uur en zal rond 20.00 uur eindigen.

Gezien de strikte veiligheidsmaatregelen op de site is het verplicht om op voorhand in te schrijven. Dit kan via communicationTKInt@tessenderlo.com of via het nummer 013 61 12 50. Dit met vermelding van je naam (of namen indien je inschrijft met meerdere personen), adres en telefoonnummer. Inschrijven kan tot en met 9 december.