HECHTEL-EKSEL: SLANK JE ENERGIEFACTUUR AF
3 december 2018
TESSENDERLO: EINDEJAAR IN WINKELDORP
4 december 2018

BERINGEN: WERELDLICHTJESDAG

Elke tweede zondag in december wordt Wereldlichtjesdag gehouden.
Dan steken mensen over de hele wereld een kaars aan ter nagedachtenis van overleden kinderen. De stad Beringen en stedelijke gezinsraad is dit initiatief genegen en wil met een lokale herdenking nabestaanden een hart onder de riem steken. Het aansteken van kaarsjes in glazen bokalen staat hiervoor symbool.
Als je een kind verloren hebt, ben je zeer welkom maar ook mensen die op serene manier hun steun willen betuigen zijn welkom. De herdenking vindt plaats op zondag 9 december vanaf 18.45 uur in de lokalen van de Stedelijke Academie Muziek, Woord en Dans, Harpstraat 14. Neem gerust een (gepersonaliseerd) glasbokaaltje mee, dan wordt dit zeker mee opgelicht die avond.
Inschrijven is niet verplicht, maar een seintje mag altijd via samenleven@beringen.be of T 011 43 02 70.