TESSENDERLO: AUTODELEN
9 december 2018
HECHTEL-EKSEL: GEMEENTELIJK WINKELPLATFORM
10 december 2018

BERINGEN: KELLY MEYKENS NIEUWE VOORZITTER SP.A

Op 7 december kwamen de leden van sp.a Beringen samen in een Algemene Vergadering. Dit naar aanleiding van het feit dat huidig voorzitter Abdulkadir Yilmaz zijn ontslag indiende. Daarom werd er tijdens de Algemene Vergadering een nieuw partijbestuur en een nieuwe partijraad gekozen.
Het nieuwe partijbestuur zal worden getrokken door Kelly Meykens als nieuwe voorzitter. Samen met Abdulkadir Yilmaz (vice–voorzitter), Bregt Brabanders en Heidi Beutels (secretaris) en Pierre Aerts (penningmeester) zal deze nieuwe groep meewerken in de partijraad. Binnen de partijraad worden ook een aantal nieuwe mensen aangesteld om belangrijke functies te vervullen. Opvallend hierbij is dat er duidelijk gekozen wordt voor verjonging. Dit in een mooi samenspel met de ervaring van de schepenen en mandatarissen uit de voorbije legislatuur.
sp.a Beringen zal de komende jaren op de oppositiebanken kamperen.