HECHTEL-EKSEL: AFWIJKENDE OPENINGSUREN
13 december 2018
ANNE-MARIE & JAMES ARTHUR – REWRITE THE STARS
14 december 2018

LIMBURG: STAKING HEEFT IMPACT OP AFVALOPHALING

Op vrijdag 14 december is er een staking aangekondigd van de verschillende vakbonden. Deze staking heeft mogelijk gevolgen voor de ophaling van het afval in Limburg en Diest. Waarschijnlijk kunnen niet alle ophaalwagens uitrijden waardoor een aantal ophaalrondes niet of slechts gedeeltelijk uitgevoerd zullen worden. De recyclageparken van Limburg.net zijn wel geopend.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om een inschatting te maken van de impact van de staking op de afvalophaling in Limburg en Diest. Om die reden vraagt Limburg.net aan alle inwoners om hun afval aan te bieden zoals vermeld in de afvalkalender.

Als uw afval ’s avonds niet is opgehaald , haal het dan opnieuw binnen en biedt het aan bij een volgende ophaling of een mogelijke inhaalronde.
Zodra er meer duidelijkheid is over mogelijke inhaalrondes zal Limburg.net hierover communiceren. Hou daarom www.limburg.net en/of de sociale mediakanalen van Limburg.net in de gaten voor verdere info.