NEVERLAND FESTIVAL VOEGT HARDSTYLE TOE
14 december 2018
LOMMEL SK – KSV ROESELARE: 0-1
16 december 2018

LEOPOLDSBURG: MANEUVERSOLDATEN GEZOCHT

In het kader van de rekruteringscampagne van Defensie, organiseert het Bataljon Bevrijding – 5 Linie uit Leopoldsburg een heuse jobdag. Deze namiddag, gewijd aan de functie gevechtssoldaat in de schoot van het Bataljon Bevrijding – 5 Linie, zal plaatsvinden op 19 december in het kwartier Luitenant-generaal Piron. Voor zij die geïnteresseerd zijn in een job als onderofficier of officier is dit eveneens een uitgelezen kans om zich te informeren.
Op deze woensdagnamiddag zullen de geïnteresseerden om 13 uur ontvangen worden om vanaf 13u30 een voorstelling te krijgen van het Bataljon Bevrijding – 5 Linie. Een heuse Static Demo, waar de eenheid al haar middelen toont, vangt aan om 14 uur.