TESSENDERLO: VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER
3 januari 2019
HAM: NIEUWJAARSBORREL
4 januari 2019

TESSENDERLO: AFSLUITING MARKT EN VERPLAATSING BUSHALTE

Omwille van de werken aan een handelspand op de Markt in Tessenderlo wordt de weg afgesloten op 8 januari en wordt de bushalte van De Lijn verplaatst.

Op dinsdag 8 januari 2019 wordt er tussen 13.00 en 16.00 uur een kraan geplaatst vóór Kruidvat op de Markt. Daarvoor wordt de straat afgesloten en de omleiding voor het verkeer, zowel komende vanuit de Diesterstraat als vanuit de Neerstraat, verloopt via de Schoterweg.

De bushalte wordt verplaatst van de Markt naar de Stationsstraat, ter hoogte van De Zalige Zonde en de parkeervakken voor Tumatto. De verplaatsing van de bushalte duurt minstens tot begin februari, maar kan, afhankelijk van de vordering van de werken, tot begin maart duren.