TESSENDERLO: WERKEN PAALSEWEG
9 januari 2019
LOMMEL: VACATURE TECHNISCH ASSISTENT CHAUFFEUR
11 januari 2019

HAM: WERKEN NIKELAAN

Vanaf aanstaande maandag 14 januari voert het Agentschap Wegen en Verkeer enkele aanpassingen uit op de Nikelaan (N156) op het grondgebied Ham en Meerhout. Om de ontsluiting van de verschillende distributiecentra te verbeteren, worden op twee locaties extra afslagstroken aangelegd.

Ook de fietsoversteekplaats op de Nikelaan wordt meteen beveiligd d.m.v. verkeerslichten. Deze werken duren naar verwachting tot eind april.

De weginfrastructuur van de gewestweg N156 wordt aangepast aan de ontwikkelingen aan de Nikelaan. Het gaat dan vooral om veilige fietsinfrastructuur en een vlottere ontsluiting voor personeel en vrachtvervoer. Nike draagt samen met het Agentschap Wegen en Verkeer de investeringen.

Meer informatie lees je hier.