HAM: WERKEN NIKELAAN
10 januari 2019
HAM: WERKEN GEMEENTEHUIS
11 januari 2019

LOMMEL: VACATURE TECHNISCH ASSISTENT CHAUFFEUR

De Stad Lommel heeft een vacature technisch assistent chauffeur. Voltijds, contractueel onbepaalde duur, D1-D3 (m-v-x) met aanleg van een wervingsreserve van 2 jaar.

Je wordt tewerkgesteld bij de dienst stadswerken en wordt ingezet bij de borstelwagen, de kolkenzuiger, de dienst signalisatie en ter ondersteuning van andere diensten. Je voert ook technische werkzaamheden uit. De selectie bestaat uit een praktische en een mondelinge proef.

Je bent in het bezit van een rijbewijs C en beschikt over een technische achtergrond. Je bent flexibel in het presteren van weekendwerk en overuren. Je bent een gemotiveerde teamspeler met verantwoordelijkheidsgevoel en zin voor initiatief.

Lommel biedt een marktconform salaris volgens salarisschaal D1-D3 (bruto startwedde 0 jaar anciënniteit: € 1891,81 – bruto wedde 10 jaar anciënniteit: € 2133,63) dat verder wordt aangevuld met extra-legale voordelen : maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, compensatieverlof voor gemaakte overuren, 2de pensioenpijler.

Interesse?
Lees de volledige functiebeschrijving op www.lommel.be/vacatures

Hoe kan je solliciteren?
Je kan t.e.m. 15 januari solliciteren met het formulier op www.lommel.be/vacatures