HAM: NIEUWE BRUG KWAADMECHELEN
17 januari 2019
BALEN: VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER OMGEVING
18 januari 2019

TESSENDERLO: VIJF NIEUWE BUURTINFORMATIENETWERKEN

In Tessenderlo werden de charters voor vijf nieuwe buurtinformatienetwerken (BIN) ondertekend: Klokkeveld, Vloetlijn, Wetsberg, Schans en Paalseweg.

Tessenderlo is rijk aan Looienaars die begaan zijn met de veiligheid van de buurt. Dat blijkt uit het aantal mensen dat kwam aankloppen bij het gemeentebestuur en de lokale politie om zich te informeren over de werking van de buurtinformatienetwerken in de politiezone. Zij stelden zich bijna allemaal kandidaat om coördinator of co-coördinator te worden van een nieuw buurtinformatienetwerk – kortweg BIN – en gingen samen met de preventiewerker van het gemeentebestuur en de gemandateerde politiebeambte aan de slag om een gebied af te bakenen.

Meer informatie lees je hier.