CLAIRE LOOPT IN DE VORM VAN EEN PENIS
20 januari 2019
LOMMEL: DE BON BONNEKES ZIJN ER WEER
21 januari 2019

KATE RYAN WERKT MET SAM FELDT

Het heeft even geduurd voor ze haar fans trakteerde op nieuwe muziek, maar vandaag lanceert Kate Ryan, samen met deejay en wereldproducer Sam Feldt, hun langverwachte single ‘Gold’. “Ik heb lang gezocht naar een opvallende, relevante sound. Ik vind het fijn om mezelf uit te dagen om nieuwe muziekpaden te bewandelen. De voorbije maanden waren intens, omdat Sam en ik de tijd hebben genomen om ‘Gold’ uit te werken. Het nummer gaat over angsten overwinnen door uit je comfortzone te stappen en vooruit te kijken. Voor mij was het een uitdaging, maar ik ben heel fier op het resultaat!“

Sam Feldt, bekend van de hits ‘Where’s My Love’, ‘Heaven (Don’t Have A Name)’, ‘Just To Feel Alive’ en zijn versie van de Robin S-classic ‘Show Me Love’, waarmee hij vier jaar geleden een monsterhit scoorde, ligt bij Kate Ryan in de bovenste lade.
Door samen te werken met Sam Feldt en zijn team, gaan er voor Kate Ryan nieuwe deuren open. “Gold komt uit in landen waar ik nog nooit eerder iets heb uitgebracht. Er is keihard gewerkt aan dit nummer en nu is het aan het publiek en de radiostations om het te beoordelen. De eerste reacties klinken alvast veelbelovend” zegt Kate trots.