NICKI MINAJ OP 6 MAART IN PALEIS 12
22 januari 2019
DRAKE OP 19 EN 20 APRIL IN SPORTPALEIS
23 januari 2019

HECHTEL-EKSEL: GESPREKSTAFELS

Begin deze maand viel in Hechtel-Eksel bij 1400 willekeurig gekozen inwoners een enquête in de bus. Via deze vragenlijst polst de gemeente naar de mening van de inwoners over heel wat thema’s die Hechtel-Eksel aanbelangen.
Heb je geen vragenlijst ontvangen maar wil je toch meedenken over de toekomst van de gemeente? Schrijf je dan in om deel te nemen aan de gesprekstafels die zullen doorgaan op dinsdag 26 februari om 19u30 in De Schans.
Inschrijven kan online via www.hechtel-eksel.be/gesprekstafels
De gegevens die verzameld worden uit de enquête en tijdens de gesprekstafels worden mee genomen in de opmaak van het nieuwe gemeentelijk meerjarenplan 2020-2025.