LOMMEL: DE BON BONNEKES ZIJN ER WEER
21 januari 2019
HECHTEL-EKSEL: GESPREKSTAFELS
22 januari 2019

NICKI MINAJ OP 6 MAART IN PALEIS 12

Op 6 maart staat hiphop-icoon Nicki Minaj in Paleis 12 in Brussel. Juice WRLD, die dit jaar zijn grote doorbraak had in de muziekwereld dankzij z’n platina-album ‘Goodbye & Good Riddance’, zal Nicki Minaj vergezellen tijdens de tour.

“I’m so excited to bring the full Nicki Minaj experience to my fans in Europe” aldus Nicki Minaj. “My creative director & I have been carefully crafting the most exhilarating, unique, memorable piece of art to share with my incredible fans. I’m in love with Juice Wrld’s music & feel so stoked to have him join me. This will be one for the books.”

Bovendien zal Nicki Minaj lokale acts uit elk land uitnodigen om deel uit te maken van “THE NICKI WRLD TOUR”. Net zoals haar succesvolle Pinkprint Tour zullen de fans gedurende de show toegang krijgen tot de wonderlijke wereld van Nicki Minaj.

Doorheen de jaren heeft Nicki Minaj de popcultuur aanzienlijk beïnvloed. In 2018 bracht ze haar platina-album ‘Queen’ uit en werd ze de eerste vrouwelijke artiest met 100 verschijningen in de Billboard Hot 100 hitlijst.

Op woensdag 6 maart 2019 belooft Nicki samen met Juice WRLD Paleis 12 in extase te brengen.