BERINGEN: GRETE REMEN STOPT MET POLITIEK
23 januari 2019
TECHNIEK- EN WETENSCHAPSACADEMIE
25 januari 2019

BERINGEN: GESTOLEN GOEDEREN AANGETROFFEN

Naar aanleiding van een onderzoek naar werfdiefstallen zijn er door de lokale politie Beringen-Ham-Tessenderlo op 20/12/2018 allerlei werkmaterialen in beslag genomen bij een verdachte in Beringen. Het gaat hier om professioneel gereedschap, voornamelijk van Makita, Milwaukee, Bosch en Dewalt, dat vermoedelijk afkomstig is van diefstallen.

Foto’s van de in beslag genomen goederen zijn terug te vinden op de website van de PZ Beringen-Ham-Tessenderlo en op de Facebookpagina van de politiezone.

In een poging om de herkomst van de goederen te achterhalen, doen de onderzoekers een oproep aan benadeelden om, bij herkenning van hun gestolen goederen, contact op te nemen met de communicatiedienst van de politiezone op het nummer 011 27 95 68.