BERINGEN: WIENER CIRCUS
26 januari 2019
HEUSDEN-ZOLDER: POLITIE OP AFSPRAAK
27 januari 2019

BERINGEN: MCDONALDS WIL EEN VESTIGING IN PAAL

McDonalds lonkt al langer naar Beringen. Nu maakt het fastfoodrestaurant de plannen concreet. Bertail NV uit Hasselt heeft nu bij de stad Beringen een omgevingsvergunning aangevraagd. Eerst voor het slopen van de voormalige zagerij van Meelberghs in Paal. Die ligt er al langer verlaten bij aan de Zwanenbergstraat op de hoek van de Paalsesteenweg. De bouwaanvraag ligt nu ter inzage voor de bouw van een pand met showroom, kantoorruimte, magazijn en conciërgewoning. De aanvraag voorziet daarnaast een restaurant met snelservice voor McDonalds. Ook wil men een parking voor 78 wagens. Het openbaar onderzoek loopt momenteel. Als de stad Beringen de aanvraag goedkeurt, wordt een McDonalds in Paal een feit.