HECHTEL-EKSEL: BUURTBABBEL VEILIGHEID
7 maart 2019
HEUSDEN-ZOLDER: UPDATE WERKEN E314
8 maart 2019

BALEN: WERKEN OVERWEG VESTSTRAAT

De werken aan de overweg in de Veststraat in Balen, die aangekondigd waren vanaf het voorbije weekend, zullen pas komende vrijdag 8 maart omstreeks 18 uur van start gaan (en dit t.e.m. 20 maart). De overweg is in die periode volledig afgesloten. Daarom is er een omleiding voorzien.

Ten gevolge van deze werken zal het treinverkeer tussen Balen en Leopoldsburg volledig onderbroken zijn tijdens de weekends van 9-10 en 16-17 maart. Er rijden dan vervangbussen tussen beide stations. Bekijk de aangepaste reistijden op www.b-rail.be.

Ook de overweg in de Bruine Kolk is door werken volledig afgesloten van vrijdag 8 maart (22u) tot en met zaterdag 9 maart (6u).

Meer info via de link.