BREE: IS GOAT OPLICHTING?
6 maart 2019
BALEN: WERKEN OVERWEG VESTSTRAAT
7 maart 2019

HECHTEL-EKSEL: BUURTBABBEL VEILIGHEID

Ken jij je wijkagent? Weet jij wat je hem of haar kan vragen? Wanneer bel je de brandweer? En voor welke interventies moet je betalen? Be-Alert? Buurtwhatsapp?
De politie, de brandweer en het gemeentebestuur van Hechtel-Eksel slaan de handen in elkaar om met jou een babbeltje te slaan over veiligheid. Op donderdag 7 maart om 20u schuiven we in De Schans de stoelen wat dichter bij elkaar om kennis te maken met de mensen die zich dag en nacht inzetten om van onze gemeente een veilige gemeente maken.
Geen urenlange infosessie waarin je moet zitten en luisteren, maar handige tips en interessante informatie over onze hulpdiensten. Politie Kempenland komt je meer vertellen over de diensten die ze aanbieden, het belang van een wijkagent, …
De hulpverleningszone Noord-Limburg (de brandweer dus) legt je uit wat zij kunnen betekenen voor je, welke interventies gratis zijn en welke niet, wat nu eigenlijk die hulpverleningszone is, … . En het gemeentebestuur licht toe welke veiligheidsrisico’s er zijn in de gemeente en op welke manier je hierop voorbereid kan zijn.
Een babbeltje dus. Met je wijkagent, je brandweerman, je burgemeester en je buurman. Iedereen is van harte welkom op donderdag 7 maart om 20u in De Schans in Hechtel-Eksel. Op voorhand inschrijven is niet nodig.