HAM: REGELING HEMELVAART
29 mei 2019
HECHTEL-EKSEL: EIKELBOSSTRAAT NOG AFGESLOTEN
5 juni 2019

HOUTHALEN-HELCHTEREN: XO SPECIAL

Op donderdag 6 juni organiseert Extrema Outdoor in Houthalen-Helchteren voor de derde keer een dag voor mensen met een beperking. De festivaldag begint om 16 uur en eindigt om 21 uur. De dag zal volledig in het teken staan van muziek, randanimatie en veel plezier.
Eten en drinken voorziet XO ook, uiteraard volledig kosteloos met dank aan de sponsors. Er wordt een Pay As You Wish-formule gehanteerd waarbij de gasten zelf kiezen of ze iets geven en hoeveel ze geven, maar dit is niet verplicht.

De accommodatie, zoals de shelter en de dansvloer, is volledig afgesteld op het doelpubliek.

Op Extrema Outdoor Special is iedereen welkom. Voor deze speciale dag moet je op voorhand inschrijven via het formulier op de festivalsite.