HOUTHALEN-HELCHTEREN: ZOMEROPENINGSUREN NAC
5 juli 2019
HECHTEL-EKSEL: VACATURE KLUSJESMAN
6 juli 2019

HAM: NOMINEER JE SPORTKAMPIOENEN

De sportdienst en de sportraad van Ham organiseren jaarlijks een avond om de Hamse kampioenen in de kijker te zetten. Zij huldigen er de sportfiguur, sportbelofte, sportclub en sportverdienste. Ken of werd jij een sportkampioen het afgelopen seizoen?

Ben jij een kampioen of ken jij een kampioen?
Elk lid van een Hamse sportclub of inwoner van de gemeente, die tussen augustus 2018 en juni 2019 een podiumplaats behaalde op een gewestelijk, provinciaal, Vlaams, nationaal of internationaal kampioenschap wordt gehuldigd. Bezorg ons de gegevens van de te huldigen personen of ploegen via het formulier op www.ham.be/kampioenenviering of mail de naam, discipline, titel en foto van je kampioen naar sportdienst@ham.be. Dit kan tot vrijdag 12 juli.

Later dit jaar kan je dan stemmen op jouw favoriete kampioen. (via een inschrijfstrook in het infoblad).

Dit jaar zet Ham de kampioenen in the picture op vrijdag 22 november vanaf 19.00 uur tijdens een heus sportgala in De Zille.