LOMMEL: VACATURE GROEN- EN LANDSCHAPSPLANNER
29 juli 2019
BERINGEN: TWEE BRANDWEERMANNEN KOMEN OM
11 augustus 2019

BALEN: OMLEIDING CENTRUM OLMEN

Vanaf dinsdag 6 augustus gaat de Schoolstraat in Olmen (Balen) een drietal weken dicht voor de aanleg van een nieuwe verkeersdrempel ter hoogte van de school, ter vervanging van de huidige. De uitvoering is in beton waardoor er een uithardingsperiode is van 3 weken tot eind augustus.

Het verkeer komende uit de richting van Hoolst (noorden) wordt omgeleid via De Lei, Polderstraat en Meerhoutsebaan. Het verkeer komende uit de richting van Ham (zuiden) volgt de Kerkhofstraat, Berkenlaan en Broekstraat.

Opgelet: hierbij is de Kerkhofstraat tussen de Schoolstraat en de Berkenlaan tijdelijk een eenrichtingsstraat. Je kan vanuit de Kerkhofstraat niet meer tot aan de Schoolstraat rijden. Je volgt dan de plaatselijke omleiding via de Berkenlaan en de Broekstraat.