LUMMEN: TOEZICHTERS GEZOCHT
20 september 2019
HOUTHALEN-HELCHTEREN: WARM HART ZOEKT VRIJWILLIGERS
22 september 2019

BALEN: DEMENTIECAFE

Op maandag 23 september vindt het derde dementiecafé plaats om 19u in woonzorgcentrum Ter Vest, Rozenstraat 11 in Balen. Het thema is ‘omgaan met verlies bij personen met dementie.’ De deelname is gratis en inschrijven niet nodig. Iedereen is welkom, ook wie geen banden heeft met een WZC.
De dementiecafés staan open voor alle (!) mantelzorgers van personen met dementie, Alzheimer of aanverwante ziektebeelden (dus niet alleen voor diegene die verbonden zijn met dit woonzorgcentrum). De mantelzorgers mogen hun zorgbehoevende, een familielid of kennis meebrengen. Na de toelichting is er voor de mantelzorgers telkens ruimte voor gesprekken en om ervaringen uit te wisselen.