BERINGEN: HANDELAARS GEZOCHT VOOR EINDEJAARSACTIE
25 september 2019
HAM: VERNIEUWING OP- EN AFRITTEN
27 september 2019

HOUTHALEN-HELCHTEREN: INFOMARKT DERDE RIJSTROOK E314

In het voorjaar 2019 zijn aan de E314 de werken gestart om een derde rijstrook aan te leggen op de E314 ter hoogte van Heusden-Zolder. In de toekomst zal ook het stuk van de E314 tussen afrit 27 (Zolder-Terlaemen) en afrit 31 (Genk centrum) in aanmerking komen voor zo’n derde rijstrook in beide richtingen. Hiervoor is in maart 2019 een nieuwe studie opgestart die de milieueffecten in kaart moet brengen en zal leiden tot een voorkeursontwerp. Bedoeling is hiermee vervolgens een omgevingsvergunning aan te vragen. AWV wil deze derde rijstroken gefaseerd in een meerjarenproject uitvoeren.
Wil je hier meer over vernemen? Kom dan op woensdag 2 oktober van 16 tot 20u naar de Infomarkt bij Greenville NV, Meester Verdonckstraat 4 te 3530 Houthalen-Helchteren.