HECHTEL-EKSEL: HERFSTACTIE OP DE MARKT
27 oktober 2019
HEUSDEN-ZOLDER: BOEKVOORSTELLING OP WEG NAAR SCHOOL
28 oktober 2019

HAM: 22-JARIGE BESTUURSTER UIT BALEN KOMT OM

Op de Heppensesteenweg in Ham is vanmorgen rond 2.30 een 22-jarige autobestuurster uit Balen tegen een boom geknald. Ze liet daarbij het leven. Haar 23-jarige vriend uit Leopoldsburg werd met levensgevaarlijke verwondingen naar het ziekenhuis in Hasselt over gebracht. Hij vecht nog voor zijn leven. Vrienden van de slachtoffers reden op het moment van het ongeval achter het koppel, ze waren met vier wagens. Daardoor heerste er even chaos op de weg die tijdelijk werd afgesloten.
Over de omstandigheden van het ongeval is nog niet veel geweten. Het parket Limburg gaat na of het om een inhaalmanoeuvre gaat. Ook de rol van de snelheid en de zware regenval worden nagekeken. De politie is ook nog op zoek naar een getuige, een automobilist die betrokken is in een lichte aanrijding tegen de achterste wagen van de colonne.