MOL: CGG START WERKING IN MOL
31 oktober 2019
LOMMEL: ONDERHANDSE VERKOOP BOUWKAVELS
3 november 2019

LOMMEL: WERKEN LOBERG

De Loberg in Lommel is dringend aan renovatie toe. De afgelopen maanden werden er in de straat vooral kleine en dringende herstellingswerken uitgevoerd. Op maandag 4 november start de aannemer met overlagingswerken. Deze werken duren t.e.m. vrijdag 8 november. Hierbij wordt eerst de bovenste laag van de bestaande weg afgefreesd. Hierna zullen alle plaatselijke herstellingen gebeuren en waar nodig de putdeksels aangepakt worden. Daarna wordt de hele straat voorzien van een nieuwe toplaag in asfalt. Tijdens de werkuren (van 7 tot 17 uur) zal de toegang tot de woningen zwaar gehinderd zijn. Gedurende de werken moet het doorgaan verkeer een omleiding volgen. Meer info en het signalisatieplan vind je hier.