BERINGEN+TESSENDERLO: VIER JONGEREN PLEGEN INBRAKEN
26 november 2019
VLAANDEREN: HOE GEZOND IS UW GROND?
28 november 2019

MOL: PENNENZAKKENROCK AL UITVERKOCHT

De 26e editie van Pennenzakkenrock op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol, op 25 juni 2020, is volledig uitverkocht! Maar liefst 410 scholen met samen een 23 500-tal leerlingen zullen uit de bol gaan op Pennenzakkenrock. De inschrijvingsmodule op de website is afgesloten.
We kunnen jullie alvast verrassen met een eerste artiest. Mathias Vergels, bekend als Lowie Bomans in “Thuis”, komt de boel op Pennenzakkenrock op stelten zetten. Hij brengt frisse Nederlandstalige popsongs.
Bovendien mag het hoofdpodium nog bekende toppers ontvangen zoals De KetnetBand, de meest swingende jongerenband van het land.
Meer informatie over het tofste kinderfestival van het jaar vind je op www.pennenzakkenrock.be.