BERINGEN: NIEUWENDIJK VERNIEUWD
7 december 2019
HECHTEL-EKSEL: WERELDLICHTJESDAG
8 december 2019

HAM: EINDEJAARSACTIE

De gemeente Ham pakt dit jaar voor het eerst uit met een eindejaarsactie. Bedoeling is enerzijds om het shoppen in eigen gemeente te stimuleren. Daarnaast wil het gemeentebestuur laten zien dat Ham best een mooi en gevarieerd winkelaanbod heeft. Wie tussen 1 en 31 december zijn eindejaarsinkopen in Ham doet, maakt daarbij kans op tal van mooie prijzen. Hoofdprijs is een hamBON van 400 euro.

Hoe je kans maakt? Verzamel in de maand december de kassatickets van 5 verschillende Hamse handelaars. Stop ze in een omslag, schrijf daar je naam en telefoonnummer op en deponeer ze voor zaterdag 4 januari 2020 in één van de verzamelboxen. Elke geldige omslag staat gelijk aan één geldige deelname. Meerdere deelnames zijn uiteraard toegelaten.

Meer info lees je op www.ham.be/eindejaarsactie.