HECHTEL-EKSEL: WERELDLICHTJESDAG
8 december 2019
MOL: INSCHRIJVINGEN SPORTACTIVITEITEN SPORTDIENST
9 december 2019

LAATSTE SUIKERROCK IN TIENEN

Het water tussen de organisatie van Suikerrock en de stad Tienen is heel diep en daardoor is beslist om de stekker uit het festival te trekken. De editie van 2020 wordt dan ook de allerlaatste.
De Suikerrock ‘Farewell Edition’ wordt een afscheid in schoonheid en zal plaatsvinden van donderdag 30 juli tot en met zondag 2 augustus. Op donderdag 30 juli met een ‘Farewell Party’ op de Grote Markt. Vanaf vrijdag 31 juli start het festival in het volledige stadscentrum, met de gekende elementen zoals de Foodtruck Corner, DJ-Stage en Acoustic Stage. Ook op die dag een Throwback Line-Up op het hoofdpodium, met alleen groepen die in Tienen al eens op de planken stonden in de voorbije 33 jaar. Zaterdag en zondag blijven twee traditionele Suikerrock dagen, met op zondag de traditionele Family Day. Nog eenmaal Vibes en sweetness in het zomerse centrum van de Suikerstad Tienen! Going out with a bang!