LOMMEL: DE WENSBOOM
14 december 2019
HAM: GEEF MEE VORM AAN HET CENTRUM VAN OOSTHAM
15 december 2019

GEEL: KERSTMARKT AFGELAST

Kerstmarkt Geel op Havermarkt is het hele weekend afgelast. De organisatie kan geen veilige kerstbeleving garanderen met rukwinden tot 85 kilometer per uur. Er zijn windpieken voorspeld tot morgen 17 uur. Het weer is de kerstmarkt dus niet gunstig.
De tractors van de Tractor Kerstrun rijden nog wel langs het voorziene parcours, al wordt dit nog geëvalueerd volgens de meest actuele voorspellingen.
Ook de voorstellingen van kerstmusical ‘Bobby, de elf’ zijn volop aan de gang. Tickets zijn verkrijgbaar aan de ingang. De Sint-Amandskerk is nog toegankelijk om de toren te beklimmen. Kinderanimatie op zondag gaat ook gewoon door. Meer info over het aanbod van Winter in Geel vind je op https://www.geel.be/winteringeel.
Het stadsbestuur van Geel betreurt dit ten zeerste, maar de veiligheid van alle burgers gaat voor.