LOMMEL: WIJKSINSPECTEUR RIJDT ELEKTRISCH
28 december 2019
HECHTEL-EKSEL: UITBATER SPORTKAFFEE GEZOCHT
30 december 2019

BALEN: NIEUWJAARKE ZOETE-ZINGERS

Op 31 december, de laatste dag van het jaar, trekken heel wat kinderen lachend door de straten van Hulsen. Gewapend met een winkeltas en hun stem gaan zij van deur tot deur om wat snoep of een centje bij elkaar te zingen. Zijn de zangertjes bij jou welkom? Hang dan de ‘Zing Ze’-poster voor je raam!
Kwb Hulsen richt met oudjaar ook opnieuw een standje in aan PC Hulsen, waar Nieuwjaarke Zoete-zingers in de voormiddag hun stembanden kunnen komen smeren met een warme chocomelk.

Sta jij op 31 december (Nieuwjaarke Zoete) klaar om kinderen te belonen voor hun zangkunsten? Download dan hier een blad met daarop een leuke tekening van de ‘Zing Ze’-campagne van k.ERF. Je kan de poster ook afhalen in VC De Kruierie. Zo maak je bekend dat de zangers welkom zijn en dat jij deze traditie een warm hart toedraagt.