HOUTHALEN-HELCHTEREN: STOP JE MEE MET ROKEN?
2 januari 2020
BALEN: VACATURE POETSHULP
3 januari 2020

LOMMEL SK VOORZIET GRATIS SUPPORTERSBUSSEN

Lommel SK voorziet gratis supportersbussen voor de verplaatsing naar KVC Westerlo.
Lommel SK zit in een positieve flow. Het sportieve nam onder leiding van Peter Maes een vlucht maar ook het extra sportieve groeit. De laatste thuiswedstrijd van het jaar 2019 tikte groenwit weer eens 3000 bezoekers aan en ook op verplaatsing groeit de interesse.
De club Lommel SK wil zijn supportersclubs zoveel als mogelijk ondersteunen. Dankzij de steun van zijn trouwe partner Staf Cars kan groenwit zijn supportersclubs een gratis busverplaatsing aanbieden naar het Kuipje.
Ondertussen blijkt er al heel wat interesse bij de supportersclubs. Zo zullen er een 5-tal bussen vanuit Noord-Limburg afzakken naar deze Kempense derby.