CROONEN LOMMEL – LPD DONZA: 97-79
12 januari 2020
LOMMEL: KINDERSTAD ZOEKT VRIJWILLIGERS
14 januari 2020

LIMBURG: GEMACHTIGD OPZICHTER

Als gemachtigd opzichter heb je als taak de veiligheid van groepen kinderen, scholieren, senioren en personen met een handicap in het verkeer te bewaken, vooral bij het oversteken van de straat. Iedereen vanaf 18 jaar kan gemachtigd opzichter worden. Een gemachtigd opzichter mag normaal enkel optreden op het grondgebied van de gemeente waarvoor hij of zij gemachtigd is.
Het provinciebestuur van Limburg organiseert elke twee jaar een grootschalige opleiding voor Limburgse kandidaat-gemachtigd opzichters. De opleiding is volledig gratis en bestaat telkens uit twee verplichte delen: theorie en praktijk.
De volgende opleiding vindt plaats in de tweede helft van februari en eerste helft van maart in 2020. Schrijf je snel in. Dat kan tot en met 2 februari 2020 via het online inschrijfformulier via de website.