HOUTHALEN-HELCHTEREN: INFOMARKT NOORD-ZUID
15 februari 2020
LOMMEL: CARNAVALSSTOET UITGESTELD
23 februari 2020

LEOPOLDSBURG: KUNSTENAARSCOLLECTIEF ARTEM

Van vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni 2020 organiseert Artem, het nieuwe kunstenaarscollectief van Leopoldsburg, in samenwerking met Cultuurcentrum Leopoldsburg en Gemeente Leopoldsburg, een nieuwe tentoonstelling in het oude Kwartier IJzer. Een expo waar lokaal talent uit Leopoldsburg in de spotlight wordt geplaatst!

Kwartier IJzer wordt voor deze gelegenheid omgebouwd voor een toffe expo met zowel fotografie, beeldhouw-, schilder- als installatiekunst.

In je vrije tijd ook bezig met kunst en wil je deelnemen als kunstenaar? Enige vereiste: een link hebben met Leopoldsburg. Inschrijven kan je doen via www.ccleopoldsburg.be/expo-artem en dit tot en met vrijdag 27 maart 2020.