VERDUIDELIJKING GRENSVERKEER
21 maart 2020
BERINGEN: GEEN B-MAGAZINE IN APRIL
26 maart 2020

BALEN: #BALENHELPT

Wil jij als vrijwilliger helpen? Of ken je iemand die hulp, steun of een telefoontje nodig heeft?

De gemeente Balen heeft een vrijwilligersplatform online gezet. Daarop kunnen vrijwilligers zich opgeven als ze willen helpen. Ook als je zelf (of iemand in je omgeving) hulp, steun of een telefoontje nodig hebt, kan je dit opgeven. Via dit platform proberen ze de vraag en het aanbod te koppelen.
In de eerste plaats willen ze natuurlijk vooral dat je eerst de personen die hulp nodig hebben in je directe omgeving (familie, buren, vrienden,…) helpt. Je kan bijvoorbeeld een briefje bij buren in de bus steken om hulp aan te bieden.

Het vrijwilligersplatform vind je op www.balen.be/balenhelpt.