BERINGEN: GEEN B-MAGAZINE IN APRIL
26 maart 2020
BERINGEN: DESKUNDIGE WOONBEHEER & DUURZAAMHEID
19 april 2020

BALEN: BENGELPOP BLIJFT IN ZIJN KOT

Door de coronacrisis ziet de organisatie van Bengelpop in Balen zich genoodzaakt om het kinderfestival op Recreatiedomein Keiheuvel van eind juni te annuleren. Er zijn momenteel te veel onzekerheden om een veilig en gezond evenement van deze omvang op poten te zetten. Het goede nieuws is dat er met vrijdag 25 juni 2021 al meteen een afspraak voor volgend jaar werd vastgelegd.
Een belangrijk aspect is dat Bengelpop draait op vele vrijwilligers, veelal op leeftijd. Ook als de coronamaatregelen de komende weken worden afgebouwd, blijft het oppassen voor opflakkeringen van het virus en lijkt het niet opportuun om al meteen terug in groten getale generaties te mengen.
En dus is een annulatie van de editie van dit jaar de enige juiste optie. Hoe jammer dat ook is, maar de veiligheid en gezondheid van de kinderen én de medewerkers zullen altijd op de eerste plaats komen.