HAM: KRAMEN HEROPENEN
8 mei 2020
AVERBODE: IJSJESKRAMEN TERUG VAN WEGGEWEEST
9 mei 2020

LOMMEL: START ONDERHOUDSWERKEN

Vanaf maandag 11 mei starten in Lommel in een heel aantal straten de onderhoudswerken opnieuw op. In de straten wordt eerst het bestaande asfalt afgefreesd en daarna voorzien van een nieuwe laag asfalt. In de periode tussen het frezen en het plaatsen van een nieuwe asfalt toplaag kan de toegang tot de woning niet altijd gegarandeerd worden.

Volgende wegen worden voorzien van een nieuwe laag asfalt:

Hoeverdijk – Sportveldenstraat – Kwadeveldenstraat -Kapelstraat – Balendijk Essers – KP Balendijk – Kardinaal – Cardijnstraat – Godfried Bomansstraat – Onderwijsstraat – Arendstraat – Leeuwerikstraat – Sperwerstraat – Valkstraat
Snepstraat – Heuvel – Koningsbeemd – Hazelaarstraat – Hanekapstraat – Boomgaardstraat – Lijsterbesstraat – Sint-Hubertusstraat – Zijweg Kerkhovensesteenweg

De bewoners van deze straten krijgen allemaal nog een briefje in de bus over de exacte startdatum van de werken. Meer info via www.lommel.be