LOMMEL: JOBSTUDENTEN GEZOCHT
15 juni 2020
POGING OPLICHTING
17 juni 2020

LIMBURG: HUISVUILZAK NAAR HET RECYCLAGEPARK

Heb jij een volle huisvuilzak die je niet meer kan buitenzetten omdat je op vakantie vertrekt? Of heb je beperkte stockageruimte waardoor het vervelend is om tijdens de warme zomermaanden een volle huisvuilzak in huis te hebben? Je kan je huisvuilzakken vanaf vandaag naar het recyclagepark brengen.
Dit kan uitzonderlijk tussen 16 juni en 12 september 2020 als je volgende regels respecteert:

– Je mag enkel bordeaux of grijze huisvuilzakken van Limburg.net binnenbrengen.
– Je registreert het binnenbrengen via de toegangszuil. Als je nog andere fracties bij hebt, rijd je een aparte ronde zodat de kilo’s huisvuil apart gewogen en geregistreerd worden.
– Je kan enkel tussen 16 juni en 12 september huisvuil in bordeaux of grijze Limburg.net-huisvuilzakken bij het recyclagepark binnenbrengen.

Let wel: als je geen problemen hebt om je huisvuilzak te stockeren, kan je net zoals de rest van het jaar je huisvuilzak meegeven met de veertiendaagse ophaling aan huis. Niets zo eenvoudig als je zak vooraan aan je woning buitenzetten. Op www.limburg.net/afvalkalender kan je kijken wanneer de ophaalwagen bij jou langskomt.