BERINGEN: MONDMASKER VERPLICHT IN STEDELIJKE GEBOUWEN
21 juli 2020
TESSENDERLO: MONDMASKER VERPLICHT OP MAANDAGMARKT
23 juli 2020

LOMMEL: NERGENS BETER DAN THUIS!

Ook in Lommel ziet de zomer van 2020 er net ietsje anders uit. Alle massa-evenementen zoals grote optredens en festivals zijn verboden tot en met 31 augustus. Dus helaas geen gratis park- en marktconcerten, geen triatlon, Dag van het Zand of motorcross in juli en augustus. Wel een gevarieerd, origineel én coronaproof zomeraanbod, voor jong én oud. Van avontuur en muziek, tot speelnamiddagen en sportieve uitdagingen.

Om alles veilig en beheersbaar te houden, moet je voor de meeste activiteiten vooraf inschrijven. De verkoop van tickets verloopt via de Ticketshop van Cultuurcentrum De Adelberg. Je vindt alle info en links bij de activiteiten op deze site. Het aantal plaatsen per event is beperkt zodat we altijd de social distance kunnen garanderen. Voor een aantal activiteiten vragen we een kleine vergoeding, zodat we zeker(der) zijn dat iedereen die inschrijft ook effectief komt opdagen. In ruil voor de vergoeding, voorzien we wel altijd iets lekkers te eten of te drinken én een tof aandenken.

Hou nog altijd de gouden regels in je achterhoofd. Was en ontsmet je handen regelmatig, hou afstand, beperk sociale contacten tot je eigen bubbel en wees extra voorzichtig met mensen uit risicogroepen. Het is belangrijk om samen voorzichtig te blijven.