PROVINCIE ANTWERPEN: AANVULLENDE MAATREGELEN
28 juli 2020
BERINGEN: WERKEN E313
29 juli 2020

LIMBURG.NET: MONDMASKER VERPLICHT OP RECYCLAGEPARK

In lijn met de maatregelen die worden opgelegd door de Federale crisiscel besliste Limburg.net om ook op haar recyclageparken het dragen van een mondmasker te verplichten vanaf dinsdag 28 juli. Limburg.net vraagt aan alle bezoekers om zelf een mondmasker mee te brengen en te dragen zodra ze het recyclagepark betreden.

Sinds zaterdag is het dragen van een mondmasker op vele plaatsen reeds verplicht. In een aantal gemeenten werd al beslist dat overal in het openbaar een mondmasker gedragen moet worden. In lijn met de maatregelen van de Federale crisiscel en de maatregelen die enkele Limburgse burgemeesters reeds namen, besliste Limburg.net om ook op al haar recyclageparken het dragen van een mondmasker te verplichten.

Limburg.net vraagt aan alle bezoekers om deze richtlijn te respecteren in het belang van hun eigen gezondheid en deze van de andere aanwezige bezoekers en recyclageparkwachters. Naast deze nieuwe richtlijn blijven de bestaande richtlijnen rond social distancing op het recyclagepark gelden. Zo is er slechts een beperkt aantal voertuigen gelijktijdig op het park toegelaten, wordt iedereen gevraagd om zoveel mogelijk in de wagen te blijven en om steeds minstens 1,5 meter afstand te houden van andere bezoekers en parkwachters.