HAM: POLITIE TREFT FEESTJE AAN
19 oktober 2020
BERINGEN: STADSCENTRUM AAN HET WATER
20 oktober 2020

LEOPOLDSBURG: VERNIEUWING WEGDEK HAMSESTEENWEG N141

Het Agentschap Wegen en Verkeer zal het wegdek van de Hamsesteenweg (N141) renoveren vanaf de gemeentegrens van Leopoldsburg tot aan het kruispunt met de Beringsesteenweg (N72). De rotonde op dit kruispunt krijgt ook een nieuw wegdek . In totaal wordt zo 2 km gewestweg vernieuwd.
Om de hinder voor de omgeving, de school en het verkeer maximaal te beperken, laat het agentschap deze werken tijdens één weekend uitvoeren.
De werken starten vrijdagavond 23 oktober en zouden maandagochtend 26 oktober klaar moeten zijn. Gezien de zeer korte werktermijn, zal de aannemer ook ‘s nachts werken. De woningen en handelszaken binnen de werfzone zullen tijdens de volledige duur van de werken niet met de wagen bereikbaar zijn.