TESSENDERLO: OKTOBERKERMIS
23 oktober 2020
LOMMEL: PLEINPAVILJOEN
26 oktober 2020

BERINGEN HAM TESSENDERLO: CONTROLE AVONDKLOK

Het voorbije weekend zette de lokale politie van Beringen/Ham/Tessenderlo opnieuw extra corona-ploegen in. Er werden 14 processen-verbaal opgesteld wegens het niet-naleven de avondklok

In de nacht van zaterdag op zondag zette de lokale politie Beringen/Ham/Tessenderlo extra manschappen in voor controle van de corona-maatregelen. Er werd gepatrouilleerd in de drie gemeentes van de politiezone waarbij o.a. werd gecontroleerd op de sluiting van de horeca en de nachtwinkels en de samenscholingen.

Ook werden er wegcontroles uitgevoerd waarbij extra werd gecontroleerd op de niet-naleving van de avondklok. Hierbij werden 14 overtredingen vastgesteld en proces-verbaal opgesteld. Ook werd één niet-verzekerd en één niet-gekeurd voertuig aangetroffen.