LOMMEL: LEVERANCIERSVERGELIJKING ENERGIE
27 oktober 2020
LEOPOLDSBURG: MAATREGELEN VROEGER EN STRENGER
28 oktober 2020

HOUTHALEN-HELCHTEREN: MAATREGELEN VERVROEGD

Houthalen-Helchteren en Sint-Truiden voeren als eerste Limburgse gemeenten de coronamaatregelen vervroegd in. In Houthalen-Helchteren gelden ze vanaf woensdagmiddag 12 uur, in Sint-Truiden gaan ze in om 18 uur.
In Houthalen-Helchteren betekent dat dat vanaf vanmiddag onder meer de cultuurcentra, zwembaden en fitnesscentra zullen dichtgaan. Volgens burgemeester Alain Yzermans is de gemeente ook volop bezig met evenementen af te gelasten. Ook de sporthallen gaan dicht, behalve voor kinderen onder de twaalf jaar. Winkelen mag nog met maximaal twee personen, maar die regel werd op de meeste plaatsen al toegepast volgens de burgemeester.