TESSENDERLO: ZWEMBAD DE VLOETLIJN WEER OPEN
7 december 2020
MEERHOUT: BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG
8 december 2020

BERINGEN: SEKSFEESTJE IN PAAL

In Paal (Beringen) heeft de politie van Beringen-Ham-Tessenderlo vrijdagavond een seksfeestje ontdekt en stilgelegd. Rond 21.30 uur kreeg de politie melding van een illegaal feestje. Rond de betreffende woning stonden verschillende wagens en de agenten hadden al snel in de gaten dat het ging om een seksfeestje, want door het raam zagen ze verschillende mannen en vrouwen schaars gekleed rondlopen. De bewoners deden de deur in eerste instantie niet open, maar toen de brandweer werd opgeroepen om de deur te openen, werd de politie toch binnen gelaten. Enkele personen probeerden zich nog te verstoppen in de kelder of in een kast. In totaal kregen tien personen een boete voor overtreding van de samenscholing. Eén vrouw werd even bestuurlijk aangehouden omdat ze alle medewerking weigerde.