LOMMEL: GEEN JAARMARKT MEER TIJDENS KERMIS
29 juli 2021
Reclameblok
6 augustus 2021

LOMMEL: OMGEVING SAHARA NIET BEREIKBAAR OP 8 AUGUSTUS

Op zondag 8 augustus zal de omgeving van de Lommelse Sahara afgesloten zijn omwille van de Lommelse triatlon. Het hele Sportpark De Soeverein zal niet bereikbaar zijn: het zwembad, de speeltuin, het skatepark, de sporthal, de voetbalvelden, de Soeverein Arena en dus ook natuurgebied de Sahara.

Kanaaldijk en centrum afgesloten

De kanaaldijk tussen De Vossemeren en Blauwe Kei, inclusief beide bruggen, wordt afgesloten voor verkeer. Ook fietsers kunnen hier niet passeren. Verder zullen het Dorp, de Lepelstraat en de Gestelsedijk afgesloten worden. Er worden omleidingen voorzien. De centrumparkings zijn wel bereikbaar.

Het hele parcours van de Lommelse triatlon vind je op www.lommelsetriatlon.be