17, 18 EN 19/09: PLANTJESWEEKEND
15 september 2021
BALEN: INFOAVOND PESTICIDEVRIJ TUINIEREN
17 september 2021

LOMMEL: ELEKTRISCHE DEELWAGENS

Vandaag begint de Week van de mobiliteit. In Lommel start die met de lancering van glimmende, vinnige, 100% elektrische deelwagens.
Deelwagens zijn auto’s die je reserveert voor de momenten waarop jij ze nodig hebt. Je betaalt enkel voor de gereden kilometers en de tijdsduur. Voor de rest heb je geen kosten, noch zorgen: je hoeft geen auto aan te kopen en te onderhouden, ook de autoverzekering en -belastingen vallen weg. Bovendien moet je je geen zorgen maken over een parkeerplaats voor je deur.
De deelwagens, twee 100% elektrische Renault ZOE’s, staan op parking stadhuis 2 (Klachtloopstraat). Je kan ze reserveren via de gratis smartphone app ‘SHARE mobility’ van Share4Mobility. De deuren ontgrendelen doe je ook via de app.
Zegt het jou wat? Kijk hier of kom vanavond naar de infosessie in CC De Adelberg. Laat even weten dat je komt via www.lommel.be/infosessie-deelwagen